Om oss

Follo Brukshundklubb ble stiftet 10.januar 1964 og dekker Follo-kommunene syd for Oslo, det vil si Nordre Follo, Vestby og Ås.

Klubben er medlemsklubb i Norsk Kennel Klubb (NKK) og medlem av Norsk Brukshundsports Forbund.

Klubbens formål er blant annet å arbeide for riktig behandling av hunder og for at aktiviteter med hund drives i verdige former, samt å legge muligheter og forhold til rette for medlemmene for aktiviteter med hund. For tiden tilbyr klubben aktiviteter som lydighet, agility, rallylydighet, bruks, barn hunt og nosework.

I Follo Brukshundklubb legger vi vekt på at trening med hund skal være morsomt, både for hund og fører.

Det er ikke nødvendig å konkurrere for å benytte seg av tilbudene i klubben, men har du ønske om å konkurrere, så har vi også treningsmiljø for deg. Vi arrangerer både interne og offisielle konkurranser i rallylydighet, lydighet, agility, barn hunt og nosework. Dette gir klubbens medlemmer en fin mulighet til å få konkurranseerfaring. Det avholdes også klubbmesterskap i flere av grenene.

Follo Brukshundklubb har et variert tilbud til de som har lyst å aktivisere sin hund. Det er lagt opp til faste treninger, hvor man kan få hjelp/instruksjon på alle nivåer, samt at det blir arrangert kurs i alle grener.

Klubben har ambisjoner om å skape miljøer der alle kan trives på sitt aktivitets– og ambisjonsnivå.