Bli medlem

Hva lurer du på?

Follo Brukshundklubb er tilknyttet Norsk Kennel Klubb. For å bli medlem i Follo Brukshundklubb må du også være medlem hos NKK. Trykk på denne lenken for å se hvordan du gjør det.

Hvis du har kunnskap nok til å trene på egenhånd, er det bare å møte opp under treningene våre (oversikt over treninger vil du finne under Timeplan). Der vil du treffe andre hyggelige medlemmer som vil hjelpe deg med å komme i gang. Timeplanen er inndelt etter sportsgren, og treningsopplegget varierer fra sport til sport. Den beste måten å holde seg oppdatert om treningene på, er å melde seg inn i Facebook-gruppen til den ønskede sporten. Gruppene finner du under den forklarte sporten, ellers kan du gå på spørsmålet om Facebook.
Dersom du ikke har kunnskap nok til å trene på egenhånd, anbefaler vi et av våre kurs.

Det kan være lurt å ha noe forkunnskap for å bli med på faste treninger i regi av klubben. Kun agility og rallylydighet krever at du har gått klubbens nybegynnerkurs før du begynner å trene hos oss, men alle trener individuelt på treningsplassen, så du får mer ut av treningen hvis du har noe grunnleggende kunnskap. Her finner du informasjon om våre kurs.

Det kommer an på hvilken sport du skal trene. De interne reglene for trening varierer fra sport til sport. Det beste er å spørre på Facebook-gruppen til den gitte sporten om det er i orden at du har med en løpetispe. Når det gjelder innendørs trening, skal løpetisper alltid ha på tispetruse.

Alle raser er velkommen i vår klubb!

Normalt er det kun medlemskontingenten du trenger å betale for å trene sammen med oss. Innendørs trening om vinteren koster noe ekstra for å dekke hall-leie. Informasjon om dette vil sendes ut til aktive medlemmer.

Dersom vi tilbyr med instruktør, kan det tilkomme en liten ekstraavgift, 30,- til 50,- per gang.

Hvis det er et offentlig stevne, må du gjøre dette hos NKK. Hvis det er et internt stevne er påmeldingen ulikt fra sport til sport. Annonsene som publiseres under interne stevner forklarer mer.

Ja, det har vi! Follo Brukshundklubb heter denne. Vi har i tillegg en Facebook-gruppe for hver sport: Agility, Bruks, Lydighet, Rallylydighet og Barn Hunt.  
I tillegg har vi en mer intern Facebook-gruppe.

Det er helt i orden å ta med seg venner og familiemedlemmer på trening for å se på eller hjelpe deg under din trening. Hvis de er nysgjerrige og vurderer å bli med i klubben, er det lov å ha med seg en ekstra hund.

Du kan være med i så mange klubber du vil!

Var ingen av disse svarene til hjelp? Send en mail til den komiteen du tror kan svare på spørsmålet ditt.