Booking av fritrening - guide

Les godt igjennom reglene for fritrening før du booker. Det er en egen side for kalender og booking.
Denne er passordbeskyttet. Passordet deles i  Facebook-gruppen for Hallabonnement
(og kan bli endret underveis).

Kalender

Den første kalenderen er KUN FOR VISNING av hverandres bookinger. Den viser ikke korrekte åpningstider, det må du se nederst på siden over ledige tider. Kalenderen vil altså vise både dine og andre sine bookinger. Siden man kan være opptil 5 personer som booker seg inn på samme fritrening MÅ man sjekke om det er andre som allerede har booket seg inn på samme del på samme tidpunkt. Hvis det er tilfelle må man sjekke hvilken gren og hva slags trening disse har planlagt, slik at man kun booker seg inn sammen med andre som har nogenlunde tilsvarende plan for gren/trening.
I kalenderen kan man klikke på en eksisterende booking og få opp mer informasjon. Klikk på bildet til høyre for forklaring om hva feltene viser.
Etter at man har booket vil dette som regel vises med en gang i kalenderen, men du må ‘refreshe’ websiden eller åpne den på nytt, ellers vil du bare se det som lå der før du selv booket.

Booking

Nederst på siden kan du booke fritrening. Her får du opp ledige tider de neste 7 dagene. Legg merke til at det står et tall i parantes bak klokkeslettet: dette viser hvor mange ledige plasser det er igjen (max 5 personer). Klikk på bildet for å se forklaring.
Når du klikker på et tidspunkt får du opp selve bookingskjemaet. Her må du fylle ut all relevant informasjon, samt oppgi det samme passordet som du bruker på bookingsiden. Dette passordet finner du inne på Facebook-gruppen for Hallabonnement (kan bli endret innemellom).

I starten må vi være forberedt på at flere kan dukke opp på samme fritrening uten at man helt har fått med seg at det er flere som har booket samme tidspunkt. Da må man gjøre det beste ut av det og være smidige så alle får trent noe den timen. Dette må gå seg til over litt tid og opplegget vil bli evaluert under vinteren.

.

Når du har fullført en booking vil du motta en epost med kvittering/bekreftelse. Første gang du booker må du verifisere epost-adressen din ved å klikke på en link i den mottatte eposten.
Hvis du ikke mottar epost (sjekk spam) så har du antageligvis skrevet inn feil epostadresse i bookingen. Ta kontakt på booking@fbk.no hvis dette skjer (husk at det kan være noe svarttid).
Ta vare på epostkvitteringen da denne gir deg detaljer om din booking.
Du kan også kansellere en fritrening, hvis det blir nødvendig. Du finner link nederst i epostkvitteringen for å gjøre dette. Vi ber alle om prøve å unngå å kansellere på kort varsel.

[srs_total_visitors]
[srs_total_pageViews]