Follouka

Info

Hvert år arrangeres det en hel uke med kurs i Agility, Bruks, Rallylydighet og Lydighet i Arvika, Sverige. I 2019 vil Follouka foregå i uke 30.

Det vil også bli mulighet for å dele opp uken, slik at man går halve uken med én aktivitet, og siste delen med én annen aktivitet. Lydighet, rallylydighet og agility holder til på Arvika Brukshundsklubb sine gressbaner, mens bruks holder til på forskjellige områder i nærheten. Det vil primært bli holdt to økter om dagen, med mulighet for å dra tilbake til campingplassen i lunsjen. På kvelden blir det felles grilling,- med obligatorisk dart- og kubbspill. Minigolf har også blitt en tradisjon, med interne konkurranser og premiering den siste kvelden.

Ingestrand camping ønsker oss velkommen til årets Follouka. Resepsjonen er åpen fra 0730  til 22. Hver morgen har de nybakte brød, med mulighet til å handle inn det mest nødvendige. Bommen til campingen holder stengt mellom 2300 – 0700. Det er mulighet for å leie hytte,- alt fra enkle ettroms til større hytter. For de med campingvogn er det også mulighet for å leie campingplass med strømtilkobling.

Påmelding

Påmeldingen for Follouka 2019 er nå åpen!

Følg denne lenken for å fylle ut skjema.

Veibeskrivelse og info om campingen:

Informasjon om de forskjellige hyttene og prisene finner du på denne lenken, samt pris for leie av plass til campingvogn/bobil.

Instruktører

Instruktørene for 2019 kommer.

Agility (hele uken):
– 
Per Berg Kirkvold
– Christina Kosinski

Lydighet (fordelt halv uke, søndag kveld til onsdag):
– 
Frida Gulbrandsen

Bruks (hele uken):
Widar Bratlie (bruksdommer og instruktør)

Rally (fordelt halv uke, torsdag til lørdag):
– 
Ina Wold Eriksen

Pris

For medlemmer av Follo Brukshundklubb er prisen 2000,-
For de som ikke er medlem av Follo Brukshundklubb er prisen 2500,-
Påmeldingen er bindene etter 20.mai. 2019

Prisen gjelder kun for selve kurset. Angående overnatting blir bestilling av hytter og campingplass gjort ved påmelding, men betales i resepsjonen ved campingplassen til prisen angitt på hjemmesiden deres.

Kontakt oss

Post: Postboks 235, 1400 Ski

Kontonr: 1654 07 06763

E-post: [email protected]

Vipps: 18540

Lukk meny