Infomail 15. oktober

Hei,

Dagene blir mørkere og gradene kryper nedover, men heldigvis kommer vi stadig nærmere innflyttingen i vår nye Storstue! Det har blitt jobbet tidlig og sent med planer, diskusjoner, fordeling av områder og treningstid, kalenderoversikt og veldig mye mer. Nå har vi fått på plass abonnementspriser og treningskontrakt, og på lørdag 16/10 vil det gå ut en Questback på epost hvor man kan kjøpe treningsabonnement for hallen og laste ned kontrakten.
Det blir 3 type abonnement:
     1. Fri tilgang  – her kan en person trene flere grener og/eller flere hunder
     2. Begrenset tilgang  – for de som har en hund og trener kun en gren
     3. Agility nybegynnergruppe 1 – fellestrening med veileder, men ikke tilgang til fritrening

I tillegg vil husstandsmedlemmer få halv pris på abonnement når hovedmedlemmet også har abonnement.
Klubben tar også på seg spanderbuksene og sponser abonnementet i november siden vi ikke  kan garantere nøyaktig hvilken dato hallen blir åpnet for trening. Og i tillegg vil alle som deltok på stevnedugnader i sommer/høst få sponset abonnementet i desember i år. For øvrig informasjon om abonnement, priser og vilkår, se kontrakten som blir vedlagt Questbacken på lørdag.

I første omgang ser klubben seg dessverre nødt til å starte med salg av abonnement til de som var medlemmer før 1.okt 2021. Dette fordi vi må bli mer kjent med hallen, treningskapasiteten og fordelingen mellom grenene. Halldriftskomitéen i samråd med Styret vil evaluere bruken av hallen fortløpende utover vinteren og våren, og selvsagt gi så mange som mulig plass så langt det er forsvarlig for å kunne ivareta kvaliteten på treningene og aktivitetene.

Så vil det komme en ny Questback på epost søndag 17/10 for påmelding til flyttedugnad. Flyttedugnaden blir helgen 5-7. november, og vi trenger at alle som tenker å trene i vår nye Storstue tar turen for å hjelpe til i løpet av helgen. Det blir lagt opp at man kan melde seg på
en eller flere økter i løpet av helgen. Det kan også bli aktuelt med mindre flytteaktiviteter før denne helgen, så følg med på Facebook-gruppene i klubben. Vi oppfordrer medlemmene til å stille, så vi kan få alt på plass – og komme i gang med trening!

Med det vil vi ønske alle sammen en riktig god helg, og vi håper at alle gleder seg til innflyttingen i vår nye, flotte hall!

Infomail 1. oktober

Hei,

Her kommer det litt mer info om vår nye Storstue. Adressen er Tomterveien 5, 1400 Ski. (ved Ski Flyplass)
Kontrakten er signert for 10 år. Hallen er oppvarma (minimum 12⁰ C) og godt isolert. Her blir det plass til trening, kurs og konkurranser.
Kunstgress er valgt og legges rett etter overtagelsen 1.november. Vi landet på Juta Comfort Play med dempematter under i første etasje, og det jobbes videre med underlag for underetasjen.
Vi har satt opp første forslaget til fordeling av treningstid, men dette er noe som må evalueres og justeres underveis, når vi blir mer kjent med storstua vår.
Oversikt over første fordeling er vedlagt som bilde. Det vil legges opp til halvårsabonnement for 1. og 2. halvår.
Priser og påmelding kommer vi tilbake til før 1.november.
Flyttedugnad blir første helgen i november (5.-7.11), så alle mann må holde av tid i løpet av den helgen så vi får rigget alt på plass.
Vi skal også flytte ut av Barn Hunt låven, i Drøbak, før 1. november, så der trenger vi også folk til å hjelpe til. Mer info om flyttedugnader kommer.
Vi gleder oss til å flytte inn, og ta hallen vår i bruk!